If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Някой да е чувал,виждал или попадал на предпазители от студен въздух за предна решетка на Алфа 147 фейс.
Въобще дори китайците сещали ли са се да направят нещо подобно.
И ще помоля разни изцепки и примери със жигули и шкоди да не ми се подхвърлят,защото при -30 ще ги питам аз тогава .
Благодаря.
Те, за северно изпълнение, нямат ли допълнителен огрев и на антифриза? Иначе не съм виждал. Аз бих изрезал от подходящ материал профила на долните отвори.
А, да, кора нали имаш?
На върха на ръчката за мигачите има копче, с което редуваш какво да ти показва Инфоцентъра (дисплея), а като го задържиш си нулираш показанията за изминато разстояние и среден разход.
Те, за северно изпълнение, нямат ли допълнителен огрев и на антифриза? Иначе не съм виждал. Аз бих изрезал от подходящ материал профила на долните отвори.
А, да, кора нали имаш?
Подгрев на антифриза имам,на ток 220v...и кора имам.Направил съм си въпросната предпазна престилка,от нещо като мокет и върши работа(отвътре го пъхам и не се вижда грам и без тва е черно),но все пак ако има нещо ,което да е по-готино,бих си купил...някаква пластмаса,която да приляга в решетката или пък отгоре,декоративно.....де да знам и аз не съм виждал,само си го представям
Подгрев на антифриза имам,на ток 220v...и кора имам.Направил съм си въпросната предпазна престилка,от нещо като мокет и върши работа(отвътре го пъхам и не се вижда грам и без тва е черно),но все пак ако има нещо ,което да е по-готино,бих си купил...някаква пластмаса,която да приляга в решетката или пък отгоре,декоративно.....де да знам и аз не съм виждал,само си го представям
Навремето през зимата слагаха балатум(линолеум) пред отворите на микробусчетата(Ниса и Жук) и хората твърдяха, че върши работа. Мой познат бачкал в Коми казваше, че и там го правели на Уазките...
И сега тук слагат какво ли не,като почнеш от картон,кашони,разни пластики и найлони,връзват с опашки и газ...на никой не му пука.Който си има оригинално си го монтира и е по-красиво естествено.90% от колите са се пакетирали...особено от декември натам.
Но все пак питам,да не би случайно да има специално за нашите,въпреки огромните ми съмнения
Здравейте отново колеги,имам един въпрос.Къде мога да сменя гумичките на клапаните,но само гумичките,за да проверя дали съм за сегменти.Или да отварям главата направо.Предложете ми майстор,който ще ми смени само гумичките и също ориентировъчна цена ако може.МОЛЯ,че се мъча от сума ти време с тия гумички....
Благодаря предварително!
Да разбирам значи , че това между разширителния съд и този за течността за чистачките е оставено с идея за подгрев ли ? Нещо не го разбирам къде улиза.
По-скоро,не....или поне ,не съм чул до сега там да има нещо от сорта.Постоянно излизат разни кабелчета и букси на различни места,за различните му екстри...като букси в бронята(явно за пръскалки на фарове),кабели и букси в кората на предния капак за подгрев на пръскалките,окабеляване за ченджър и т.н.
Но за някакъв подгрев около разширителния съд,поне аз не знам да има.
Къде мога да намеря книжката с препоръчаните течности (масла, антифризи) и размерите гуми за 156-цата?
Знам че ги пише под предния капак, но все пак...
По-скоро,не....или поне ,не съм чул до сега там да има нещо от сорта.Постоянно излизат разни кабелчета и букси на различни места,за различните му екстри...като букси в бронята(явно за пръскалки на фарове),кабели и букси в кората на предния капак за подгрев на пръскалките,окабеляване за ченджър и т.н.
Но за някакъв подгрев около разширителния съд,поне аз не знам да има.
Друже, как ти е реализиран 220V подгрев? А иначе - кабелчета много. Просто универсални инсталации
Друже, как ти е реализиран 220V подгрев? А иначе - кабелчета много. Просто универсални инсталации
Нагревателя е мушнат в маркуча между радиатора и блока,погледнато отпред- вляво.То е нагревател + термостат и на 80 градуса се изключва.
Има най-различни...едни са директно в блока,на резба,други са отдолу на картера(нагреварелна плочка) или пък като моя...в маркуча.Вариантите са според модела кола и т.н....но може и сам да си избереш нещо.
Като е вързана и духалка вътре на 220в......сядаш,всичко топло,стъкла чисти и сухи и газ
Пускал съм линкове преди тука....но кой знае в коя тема.
Днеска вече си забих ръкоделието за предпазна престилка....ще кара и така...вече падна под -10 и не е баш за наще нежни алфи.
Нагревателя е мушнат в маркуча между радиатора и блока,погледнато отпред- вляво.То е нагревател + термостат и на 80 градуса се изключва.
Има най-различни...едни са директно в блока,на резба,други са отдолу на картера(нагреварелна плочка) или пък като моя...в маркуча.Вариантите са според модела кола и т.н....но може и сам да си избереш нещо.
Като е вързана и духалка вътре на 220в......сядаш,всичко топло,стъкла чисти и сухи и газ
Пускал съм линкове преди тука....но кой знае в коя тема.
Днеска вече си забих ръкоделието за предпазна престилка....ще кара и така...вече падна под -10 и не е баш за наще нежни алфи.
Comment